Млинці на ряжанка тонкі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу навчити вас, як приготувати млинці на ряжанка тонкі і ажурні. У міру солодкі і дуже смачні вони чудово підійдуть для сніданку або на десерт до чаю.
Тонкі млинці на ряжанка готувати просто. Збийте яйце, додайте ряжанку і, помішуючи, вводите борошно. Тісто має вийти рідким. А потім смажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору.
- Ряжанка - 900 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка (приблизно)
1
1. Щоб приготувати млинці на ряжанка тонкі в домашніх умовах потрібно правильно зробити тісто. Для початку в мисочку вбийте яйця і збийте їх з дрібкою солі.
2
2. Додайте за смаком цукор. Я не рекомендую класти багато, інакше млинці можуть приставати до сковороди. Краще компенсувати солодкість при подачі, полив їх згущеним молоком, медом або варенням, наприклад.
3
3. Влийте приблизно половину ряжанки і перемішайте.
4
4. Всипте соду. Гасити її не потрібно.
5
5. Невеликими порціями всипати просіяне борошно, інтенсивно перемішуючи. Тісто має вийти досить густим і без грудочок.
6
6. Додайте рослинне масло.
7
7. Тепер тонкою цівкою вливайте залишилася ряжанку, продовжуючи перемішувати. Тісто в результаті вийде дуже рідким.
8
8. Розігрійте суху сковороду як слід. Невеликими порціями наливайте тісто і смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної. Ось і весь простий рецепт млинців на ряжанка тонких і апетитних. Приємного чаювання!