Хліб на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників експериментів пропоную приготувати хліб на майонезі. Використовуючи домашній або магазинний соус ви в будь-якому випадку отримаєте відмінну випічку. Високий, пишний, з рум'яною скоринкою! готуємо!
Пропонований хліб розрахований на вагу вироби в 680 грам. Завантажуйте продукти в відерце згідно інструкції вашої хлібопічки. Маложирний майонез краще не використовувати.
- Майонез - 100 грам
- Дріжджі - 2 чайних ложки (сухі)
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Теплу воду (36-38 градусів) налийте в відерце хлібопічки. Додайте майонез.
Додайте інші інгредієнти: борошно, сіль, цукор, дріжджі, рослинна олія. Поставте відерце в хлібопічку, включите режим "основний" (час 3 годину 40 хвилин), середня скоринка.
Коли почнеться процес замісу, вперед до випробування, можливо потрібно буде додати пару ложок борошна. Як тільки утворюється "колобок", закрийте кришку хлібопічки і дочекайтеся завершення процесу. Більше кришку відкривати не рекомендується.
Після закінчення програми дістаньте хліб. Охолодити на стороні. Після можна подавати до столу.
Смачного!