Гречка з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Гречка з баклажанами - смачний і простий у приготуванні гарнір, який сподобається багатьом. Крім баклажанів, додамо гриби і цибулю, вийде дуже смачно, неодмінно спробуйте.
У процесі приготування можна також додати різні спеції і трави, щоб зробити смак страви більш яскравим і насиченим. Подавати таку гречку можна з овочами і різними соліннями, також можна додати страви з м'яса, птиці.
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажани - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Сіль, перець - 1 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі продукти за списком.
Очистіть і сполосніть цибулю, просушіть. Наріжте цибулину невеликими кубиками.
Печериці сполосніть і просушіть, наріжте невеликими кубиками або часточками.
Баклажан сполосніть, наріжте невеликими шматочками.
У сковороді прогрійте масло, перекладіть всі овочі, смажте 4-5 хвилин.
Перекладіть овочі в каструлю, додайте гречку, сіль і перець.
Додайте в каструлю воду, млоїте кашу на невеликому вогні 20-25 хвилин.
Через деякий час подавайте кашу до столу.
Смачного!
Смачного!