Рецепт Гречані млинці заварні фото

Гречані млинці заварні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Гречана мука
Без глютену
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Перед вами - класичний рецепт гречаних млинців заварних. Я цей рецепт дуже люблю, млинці виходять в міру тонкі, в міру пишні, ароматні і шалено смачні! Рекомендую всім приготувати!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати гречані млинці заварні в домашніх умовах. Смачне і дуже ніжне виходить страва: млинці дуже апетитні, у них особливий, трохи горіховий і теплий аромат, так що навіть ті, хто на дієті, обов'язково захочуть спробувати ці млинці!

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно гречане - 300 грам
  • Дріжджі свіжі - 12 грам
  • Цукор - 0.5 чайних ложки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
гречані млинці заварні - фото крок 1
1. Стакан води змішаємо з вівсяним борошном, а що залишилися 50 мл подогреем, і розведемо в них дріжджі. Коли закваска стане булькати, додамо її до тесту, також додамо закип'ячений вируюче молоко, цукор і спеції за смаком.
гречані млинці заварні - фото крок 2
2. Акуратно замішані тісто, щоб не було грудок. І знову даємо трохи постояти, настоятися. Потім смажимо млинці звичайним для вас способом з маслом або без масла на сковороді.
гречані млинці заварні - фото крок 3
3. От і все! Обсмажити кожен млинець з двох сторін і подамо тарілку з гречаними запашними красенями до столу!

Схожі рецепти