Гречані млинці заварні
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - класичний рецепт гречаних млинців заварних. Я цей рецепт дуже люблю, млинці виходять в міру тонкі, в міру пишні, ароматні і шалено смачні! Рекомендую всім приготувати!
Розповім, як приготувати гречані млинці заварні в домашніх умовах. Смачне і дуже ніжне виходить страва: млинці дуже апетитні, у них особливий, трохи горіховий і теплий аромат, так що навіть ті, хто на дієті, обов'язково захочуть спробувати ці млинці!
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно гречане - 300 грам
- Дріжджі свіжі - 12 грам
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Стакан води змішаємо з вівсяним борошном, а що залишилися 50 мл подогреем, і розведемо в них дріжджі. Коли закваска стане булькати, додамо її до тесту, також додамо закип'ячений вируюче молоко, цукор і спеції за смаком.
2. Акуратно замішані тісто, щоб не було грудок. І знову даємо трохи постояти, настоятися. Потім смажимо млинці звичайним для вас способом з маслом або без масла на сковороді.
3. От і все! Обсмажити кожен млинець з двох сторін і подамо тарілку з гречаними запашними красенями до столу!