Гречана каша
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати гречану кашу, знають всі. Пропоную трохи урізноманітнити даний рутинний процес, додавши кілька овощей.Такім чином блюдо виходить не тільки смачніше, але і виглядає красивіше!
Така гречка виходить цілком собі дієтичної, що актуально для людей, стежать за своєю фігурою і здоровим харчуванням. Можна готувати як в мультиварці, так і в звичайній каструлі. У другому варіанті, правда, доведеться готувати зажарку окремо, на пательні. І не забудьте в кінці додати в кашу вершкове масло. Хай щастить!
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Морква - 50 грам
- Помідор - 1 штука
- Кабачки - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - За смаком
Овочі промиваємо і очищаємо. Трьом на тертці кабачок і моркву. Часник очищаємо.
Гречану круп промийте.
Томат промиваємо та нарізаємо кружечками.
Вливаємо в чашу мультиварки масло. Викладаємо овочі.
І засипаємо крупу. Встановлюємо режим "каша" або "гречка" (залежить від моделі мультиварки). Варимо 15-20 хвилин.
Смачного!