Гречана каша в'язка на воді
(покроковий рецепт з фото)
Кожен з нас любить різну кашу: кому-то за смаком розсипчаста, а хтось віддає перевагу більш розварену. Покажу, як приготувати гречану кашу в'язку на воді з додаванням вершкового масла.
Цей варіант чудово підійде і для сніданку, і для гарнір до м'яса або риби, наприклад. Така каша безсумнівно припаде до смаку малюкам, вона неймовірно м'яка. Якщо ви або ваша сім'я віддаєте перевагу саме таку кашку, то запам'ятовуйте цей нескладний рецепт і повторіть його будинку.
- Вода - 450 мілілітрів
- Гречана крупа - 200 грам
- Сіль і вершкове масло - За смаком
1. Наш недорогий і невеликий набір інгредієнтів.
2. Крупу насамперед потрібно промити, поки вода не стане прозорою. Після воду акуратно злийте.
3. Залийте водою і поставте на вогонь.
4. Після закипання додайте сіль, приберіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Варіть до повного випаровування рідини.
Перед подачею додайте вершкове масло і добре перемішайте кашку.
Смачного!
Перед подачею додайте вершкове масло і добре перемішайте кашку.
Смачного!