Рецепт Гостра приправа на зиму фото

Гостра приправа на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Помідор, Гострий перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

З сезонних овочів легко заготовити на зиму гостру приправу. За основу беріть гострий перець чилі і помідори.

Гостра приправа на зиму - це натуральна закуска з овочів. Нам знадобиться гострий і солодкий перець, часник і помідори. Щоб приправа довго зберігалася візьміть такі консерванти як оцет і звичайне рослинне масло.

  • Перець чилі - 200 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Солодкий червоний перець - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оцет 9% - 1, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
гостра приправа на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
гостра приправа на зиму - фото крок 2
Почистіть солодкий перець від насіння. У гострого можна залишити насіння, щоб приправа вийшла більш пекучою. Chesnok чистий. Овочі наріжте довільними шматочками: перець - два види, помідори і часник.
гостра приправа на зиму - фото крок 3
Овочі перекрутити через м'ясорубку, всипте сіль, цукор і перемішайте.
гостра приправа на зиму - фото крок 4
Влийте масло, оцет, знову перемішайте.
гостра приправа на зиму - фото крок 5
Приправу розкладіть в чисті сухі банки.
гостра приправа на зиму - фото крок 6
Закрийте щільно кришками і зберігайте в холодильнику.
гостра приправа на зиму - фото крок 7
Вихід приправи - дві банки по 250 грам. Смачного!

Схожі рецепти