Гостра приправа на зиму
(покроковий рецепт з фото)
З сезонних овочів легко заготовити на зиму гостру приправу. За основу беріть гострий перець чилі і помідори.
Гостра приправа на зиму - це натуральна закуска з овочів. Нам знадобиться гострий і солодкий перець, часник і помідори. Щоб приправа довго зберігалася візьміть такі консерванти як оцет і звичайне рослинне масло.
- Перець чилі - 200 грам
- Помідори - 200 грам
- Солодкий червоний перець - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оцет 9% - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Почистіть солодкий перець від насіння. У гострого можна залишити насіння, щоб приправа вийшла більш пекучою. Chesnok чистий. Овочі наріжте довільними шматочками: перець - два види, помідори і часник.
Овочі перекрутити через м'ясорубку, всипте сіль, цукор і перемішайте.
Влийте масло, оцет, знову перемішайте.
Приправу розкладіть в чисті сухі банки.
Закрийте щільно кришками і зберігайте в холодильнику.
Вихід приправи - дві банки по 250 грам. Смачного!