Рецепт Гливи в духовці фото

Гливи в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід

Гливи - дуже смачні і корисні гриби. При вживанні їх в їжу знижується рівень холестерину в крові, нормалізується тиск. Вони також сприяють виведенню радіоактивних речовин з організму.

Опис деяких властивостей глив, наведене вище, вже мало спокусити Вас приготувати якусь страву з цих чудових грибів. Вам пощастило, оскільки рецептів страв з глив досить багато. Адже їх і варять, і смажать, і використовують в якості начинок для пирогів, а також багато іншого! Я пропоную Вам рецепт приготування глив в духовці. Запечені в духовці, ці гриби мають неповторний смак, а приготувати їх досить просто. До такої страви підійдуть різні гарніри: Мал, відварна картопля, макарони і т.Д.

  • Гливи - 400 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гливи в духовці - фото крок 1
1-2. Гливи необхідно ретельно промити, нарізати невеликими шматочками. Далі викладаємо гливи в сковороду. Солимо, перчим. Обсмажуємо гриби до золотистого кольору.
гливи в духовці - фото крок 2
3. Дрібно нарізаємо кріп.
гливи в духовці - фото крок 3
4. Те ж саме робимо з часником.
гливи в духовці - фото крок 4
5. Подрібнені кріп і часник кладемо в миску, додаємо туди вершки і яйце. Перемішуємо всі компоненти.
гливи в духовці - фото крок 5
6. Отриману масу змішуємо з остиглими грибами.
гливи в духовці - фото крок 6
7. Виливаємо тісто в форму для випікання і запікаємо блюдо при 180ºС приблизно 25 хвилин.
гливи в духовці - фото крок 7
8. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти