Гарячі бутерброди з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Мені ці гарячі бутерброди з яблуком нагадують піцу «Гавайська» - через поєднання шинки з ананасами. Тільки готуються вони не в приклад легше і швидше. Давайте приступимо?
Цей рецепт дозволить вам приготувати бутерброд з пікантним смаком. Виходить смачно, не вимагає багато часу, і складних продуктів не знадобиться. Так що тепер думаю, це будуть одні з найулюбленіших «похідних» бутербродів! Спробуйте - і ви, і ваші рідні, і ваші гості будуть задоволені результатом.
- Яблука - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Хліб - 6 скибочок
- Шинка - 6 скибочок
- Сир твердий - 250 грам
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
1. Розтопити вершкове масло в каструлі на середньому вогні.
2. Додайте до масла тертий сир і одне терте яблуко. Готуйте суміш 2-3 хвилини під кришкою.
3. Змастіть хліб вершковим соусом і посипте зверху чебрецем. Готуйте хліб в духовій печі 5 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Зверху на приготований хліб помістіть скибочку шинки, яблука і сиру.
5. Запікайте бутерброди до розплавлення сиру.
6. Подавайте яблучні бутерброди гарячими.