Рецепт Гарбузовий сік через соковижималку фото

Гарбузовий сік через соковижималку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Заготовки , Напої , Соки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Сік з даного рецептом готується швидко, а виходить він не тільки смачним, але ще і корисним. Для приготування потрібна соковижималка.

Опис приготування:

Такий гарбузовий сік в зиязик пору року буде користуватися особливим попитом. Готується він за допомогою соковижималки, закочується в скляні банки будь-якого обсягу.

  • Гарбуз - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 2
Очистіть гарбуз і наріжте її на шматки.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 3
За допомогою соковижималки зробіть сік зі шматочків гарбуза.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 4
Сік вилийте в каструлю або ківш.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 5
Додайте цукор.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 6
Варіть сік 15-20 хвилин на помірному вогні, піну обов'язково збирайте ложкою.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 7
Перелийте сік в скляну банку і закрутіть її кришкою.
гарбузовий сік через соковижималку - фото крок 8
Ось такий сік вийшов! Зберігайте його в темному і прохолодному місці.

Схожі рецепти