Гарбузовий сік через соковижималку
(покроковий рецепт з фото)
Сік з даного рецептом готується швидко, а виходить він не тільки смачним, але ще і корисним. Для приготування потрібна соковижималка.
Такий гарбузовий сік в зиязик пору року буде користуватися особливим попитом. Готується він за допомогою соковижималки, закочується в скляні банки будь-якого обсягу.
- Гарбуз - 500 грам
- Цукор - 100 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Очистіть гарбуз і наріжте її на шматки.
За допомогою соковижималки зробіть сік зі шматочків гарбуза.
Сік вилийте в каструлю або ківш.
Додайте цукор.
Варіть сік 15-20 хвилин на помірному вогні, піну обов'язково збирайте ложкою.
Перелийте сік в скляну банку і закрутіть її кришкою.
Ось такий сік вийшов! Зберігайте його в темному і прохолодному місці.