Рецепт Сік з помідорів через м'ясорубку фото

Сік з помідорів через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Заготовки, Напої, Консервація, Соки

Густий, ароматний, смачний сік з помідорів, приготований в домашніх умовах не зрівняється з купленим в магазині. Тому тим, хто любить домашні заготовки рекомендую простий рецепт томатного соку.

Смачний і надзвичайно корисний томатний сік можна приготувати за допомогою звичайної м'ясорубки. Сіль і цукор додавайте виключно на свій смак. Тим більше, що помідори бувають менш або більш кислі, в залежності від сорту. Із вказаної кількості помідорів виходить 800-1000 мл. Соку.

  • Помідор - 1, 3 кілограма
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування соку.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 2
Помідори помийте.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 3
Наріжте, видаляючи місце плодоніжки.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 4
Нарізані помідори пропустіть через м'ясорубку.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 5
Додайте сіль і цукор за смаком.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 6
Поставте каструлю з перемеленими помідорами на плиту. Доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 7
За допомогою сита протріть томат.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 8
Готовий сік проваріть ще 5-6 хвилин і вимикайте.
сік з помідорів через м'ясорубку - фото крок 9
Розлийте томатний сік в стерилізовані банки і закатати кришками. Зберігайте в прохолодному приміщенні.

Схожі рецепти