Яблучний сік на зиму через соковижималку

Яблучний сік на зиму через соковижималку
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для приготування соку про запас я використовую соковижималку. Моя доопрацьована вмілим свекром: має фільтр. Сік виходить як магазинний. дивіться, як приготувати яблучний сік на зиму через соковижималку.

опис приготування:

Для приготування смачного яблучного соку нам знадобиться соковижималка і, звичайно ж, кілька кілограмів яблук. Процес приготування не трудомісткий, і ви зможете запастися соком на всю сім'ю.

За бажанням цукор можна зовсім не додавати, особливо якщо використовуються солодкі сорти яблук.

  • яблука— 2 кілограма
  • цукор— За смаком
Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 1 Для приготування соку яблука потрібно вимити. Не має значення, який сорт яблук ви використовуєте. Мені більше подобається змішувати сорти яблук. Колір у такого соку виходить темний. Це відбувається під впливом повітря на яблучну м'якоть.

Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 2 Яблука наріжте на зручні шматочки. Моя соковижималка дозволяє не надто чистити яблука. Фільтр і контейнер для макухи досить великий. Яблука слід нарізати за розміром отвори в соковижималці.

Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 3 Нарізані яблука опустіть в отвір соковижималки і, включивши прилад, вичавити сік. Для додання соку кольору при віджиманні соку можна додати кілька ягід синього винограду. Це не змінить смак соку, але забарвлення його.

Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 4 Тричі отфильтруйте сік. Додати в нього цукор за смаком. Якщо немає сильного фільтра, використовуйте марлеву тканину, складену вчетверо. Перелийте сік в каструлю. Поставте на вогонь і закип'ятіть, варите 1-3 хвилини.

Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 5 Розлийте сік по стерильним банкам і закатати їх.

Яблучний сік на зиму через соковижималку - фото крок 6 Ось такий сік ви зможете пити зимовим вечором або спокійно дати дитині, не боятися, що сік містить консерванти або кислоти.

Схожі рецепти

Гарбузовий сік через соковижималку

Гарбузовий сік через соковижималку

Сік з даного рецептом готується швидко, а виходить він не тільки смачним, але ще і корисним. Для приготування потрібна соковижималка. опис приготування: Такий гарбузовий сік в зимову пору року буде користуватися особливим попитом. Готується він за допомогою соковижималки, закочується в скляні ...

читати далі
Сік з помідорів через м'ясорубку

Сік з помідорів через м'ясорубку

густий, ароматний, смачний сік з помідорів, приготований в домашніх умовах не зрівняється з купленим в магазині. Тому тим, хто любить домашні заготовки рекомендую простий рецепт томатного соку. опис приготування: Смачний і надзвичайно корисний томатний сік можна приготувати за допомогою звичай...

читати далі
Сік виноградно-яблучний на зиму

Сік виноградно-яблучний на зиму

З фруктів можна приготувати корисний і смачний сік, який в холодну пору року подарує вам спогад про літо і збагатить організм вітамінами. Поєднання яблук з виноградом дуже вдале. опис приготування: Сік виходить насиченим, солодким, з легкою кислинкою і дуже ароматним. Для приготування виноград...

читати далі
Яблучний сік на зиму

Яблучний сік на зиму

Мій улюблений консервується сік на зиму — яблучний. Свіжий, з кислинкою, багатий вітамінами, яскраво-золотистого кольору. До речі, він показаний тим, хто скаржиться на проблеми зі шлунком і бажає скинути вагу. опис приготування: Для приготування яблучного соку на зиму бажано використовувати со...

читати далі
Кабачкова ікра через м'ясорубку на зиму

Кабачкова ікра через м'ясорубку на зиму

Перевірений роками рецепт смачної кабачкової ікри перед вами. готується легко, можна закатати на зиму. Ікра виходить ніжною і густий. НЕ lenitesy, приготуйте! Взимку вся ікра буде з'їдена! опис приготування: смачна, з легкою кислинкою кабачкова ікра готується за цим рецептом досить просто. Пра...

читати далі