Гарбузовий рулет з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант апетитною і смачною домашньої випічки хочу вам показати. Дощової осені буде дуже актуально і для дорослих, і для малюків. Спробуйте обов'язково повторити рецепт, він класний.
Перед вами ідея, як приготувати гарбузовий рулет з кремом. Якщо ви думаєте, що не подобаються гарбуз, то ви точно не пробували цей десерт! Бісквіт виходить дивно ніжним і ароматним, а крем буквально тане в роті. До чаю це те, що потрібно! Для приготування гарбузового пюре попередньо запечіть нарізану кубиками гарбуз до м'якості, а після подрібніть блендером.
- Борошно - 3/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1-2 чайних ложок
- Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Гарбузове пюре - 2/3 склянки
- Крем-сир - 250 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 190 градусів. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, розпушувач, корицю, мускатний горіх (можна додати і інші спеції за смаком), сіль. Ретельно перемішайте.
2. Яйця збийте з цукром до пишності.
3. Продовжуючи збивати, додайте гарбузове пюре, а після - сухі інгредієнти.
4. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15-20.
5. Остудіть бісквіт пару хвилин в формі. Після зверху накрийте ще одним листом пергаменту і акуратно згорніть у рулет. Залиште його в такому вигляді остигати.
6. Для приготування крему збийте до пишності розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою і крем-сиром.
7. Розгорніть рулет, акуратно зніміть пергамент і змастіть його кремом. Щільно скрутіть і залиште на годинку-другу просочуватися.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!