Гарбузовий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні печемо смачний домашній хліб з гарбузом в духовці. Він не тільки смачний, але і дуже красивий: незвичайного жовто - оранжевого кольору. Обов'язково спробуйте його приготувати.
Опис приготування:
Десертний хліб, який обов'язково сподобається дітям. Дорослі також будуть від нього в захваті, адже він абсолютно безпечний для фігури! Гарбузовий хліб - смачно, запашний, корисно. Домашній сонячний хлібець - що може бути смачніше! смачний, ароматний і яскравий - це те, що потрібно для сірих буднів. Хрусткий зовні і м'яка, пружна м'якоть. Смачного!
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Масло оливкове - 50 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Смажені насіння гарбуза / насіння соняшника - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 180 грам
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Мелений мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 1, 5 склянки
1. У просіяне борошно додайте цукор, соду, сіль, ванільний цукор, корицю, мелений мускатний горіх. Перемішайте до однорідності, потім вбийте яйця і додайте гарбузове пюре.
2. В гарбузову масу додайте подрібнені волоські горіхи, оливкова олія, перемішайте.
3. Тісто налийте в форму, посипте насінням.
4. Випікайте близько 50-60 хвилин, поки зубочистка, вставлена в центр, не стане чистою. Температура духовки 220 градусів.