Гарбузове маффіни з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ароматних гарбузових мафінів з волоськими горіхами.
Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форми для маффінів, відкласти в сторону.
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, спеції для гарбузового пирога і соду, відкласти в сторону.
У великій мисці збити масло, гарбузове пюре, йогурт, яйця і 1 склянка цукру. Додати 1 стакан волоських горіхів і суміш борошна. Добре перемішати.
Розділити тісто рівномірно і ложкою влити в форми для маффінів, посипавши зверху залишилися волоськими горіхами і цукром. Випікати від 35 до 40 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин в формі і подавати.
- Борошна - 1 1/2 склянки
- Розпушувача - 2 чайних ложки
- Спецій для гарбузового пирога - 1 Ст. Ложка
- Соди - 1/2 чайних ложки
- Гарбузового пюре - 2 склянки
- Яйця - 3 штуки
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, спеції для гарбузового пирога і соду, відкласти в сторону.
У великій мисці збити масло, гарбузове пюре, йогурт, яйця і 1 склянка цукру. Додати 1 стакан волоських горіхів і суміш борошна. Добре перемішати.
Розділити тісто рівномірно і ложкою влити в форми для маффінів, посипавши зверху залишилися волоськими горіхами і цукром. Випікати від 35 до 40 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин в формі і подавати.