Гарбузове маффіни з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування мафінів з гарбузовим пюре, корицею, мускатним горіхом і начинкою з вершкового сиру і шоколадної пасти Нутелла.
Восени випічка з гарбузом популярна, як ніколи. За цим рецептом у вас вийде 20 гарбузових мафінів. Вершкова начинка з Нутеллою робить ці ласощі схожим на міні-чизкейки. За бажанням рослинне масло в рецепті ви можете замінити сумішшю 1 склянки оливкової олії і половиною чашки несолодкого яблучного пюре.
- Великі яйця - 4 штуки
- Цукор - 1-1/2 склянки
- Банку (450 г) гарбузового пюре - 1 штука
- Рослинної олії - 1-1/2 склянки
- Кориці - 2 чайних ложки
- Мускатного горіха - 1 Чайна ложка
- Соди - 2 чайних ложки
- Солі - 1 Чайна ложка
- М'якого вершкового сиру - 240 грам (начинка)
- Велике яйце - 1 штука
1. Попередньо розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці злегка збити яйця.
2. Додати цукор, гарбузове пюре і рослинне масло, ретельно збити міксером.
3. Додати борошно, корицю, мускатний горіх, соду і сіль.
4. Перемішати до отримання однорідної консистенції.
5. Щоб приготувати начинку для маффінів, в невеликій мисці міксером збити разом вершковий сир, шоколадну пасту Нутелла і яйце до однорідності.
6. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами. Викласти приблизно по 2 столові ложки приготованого тесту в кожен паперовий вкладиш. Зверху викласти 1 столову ложку вершково-шоколадною начинки, а потім зверху ще 2 столові ложки тесту. Випікати маффіни протягом 18-22 хвилин.
7. Готовим маффінів дати повністю охолонути і подавати.