Рецепт Гарбузове маффіни з Нутеллою фото

Гарбузове маффіни з Нутеллою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Кекси, Маффіни

Рецепт приготування мафінів з гарбузовим пюре, корицею, мускатним горіхом і начинкою з вершкового сиру і шоколадної пасти Нутелла.

Восени випічка з гарбузом популярна, як ніколи. За цим рецептом у вас вийде 20 гарбузових мафінів. Вершкова начинка з Нутеллою робить ці ласощі схожим на міні-чизкейки. За бажанням рослинне масло в рецепті ви можете замінити сумішшю 1 склянки оливкової олії і половиною чашки несолодкого яблучного пюре.

  • Великі яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1-1/2 склянки
  • Банку (450 г) гарбузового пюре - 1 штука
  • Рослинної олії - 1-1/2 склянки
  • Кориці - 2 чайних ложки
  • Мускатного горіха - 1 Чайна ложка
  • Соди - 2 чайних ложки
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • М'якого вершкового сиру - 240 грам (начинка)
  • Велике яйце - 1 штука
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 190 градусів. У великій мисці злегка збити яйця.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 2
2. Додати цукор, гарбузове пюре і рослинне масло, ретельно збити міксером.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 3
3. Додати борошно, корицю, мускатний горіх, соду і сіль.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 4
4. Перемішати до отримання однорідної консистенції.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 5
5. Щоб приготувати начинку для маффінів, в невеликій мисці міксером збити разом вершковий сир, шоколадну пасту Нутелла і яйце до однорідності.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 6
6. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами. Викласти приблизно по 2 столові ложки приготованого тесту в кожен паперовий вкладиш. Зверху викласти 1 столову ложку вершково-шоколадною начинки, а потім зверху ще 2 столові ложки тесту. Випікати маффіни протягом 18-22 хвилин.
гарбузове маффіни з Нутеллою - фото крок 7
7. Готовим маффінів дати повністю охолонути і подавати.

Схожі рецепти