Рецепт Гарбузове маффіни з апельсином фото

Гарбузове маффіни з апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 хв.

Серед моїх друзів мало, хто любить випічку з гарбузом. Я це знала, але вирішила їх обдурити. Випекла кекси і нікому не сказала з чим вони. Відгуки були тільки позитивні, і тоді я розкрила секрет.

Опис приготування:

Прочитайте і ви про те, як приготувати гарбузові мафіни з апельсином. Вони яскраві, м'які і дуже смачні! До ніжному головному інгредієнта ми додамо цедру, яка дасть навіть трохи гостроти, а кориця прянощі. Вироби будуть красивого оранжевого кольору з неймовірним ароматом. І все робиться просто!

  • Гарбуз - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Пшеничне борошно - 150 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор білий - 90 грам
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 1
1. Підготуйте продукти.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 2
2. Для початку гарбуз почистіть і подрібніть. Потім тушкуйте її на середньому вогні протягом 20 хвилин. Після перетворите м'якоть в пюре (у мене було відразу заморожене гарбузове пюре).
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 3
3. В цей же час розтопіть масло, а потім змішайте його з цукром.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 4
4. Потім розбийте туди яйце.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 5
5. Далі додайте гарбузове пюре і молоко. Все ретельно перемішайте.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 6
6. Потім всипте корицю і розпушувач.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 7
7. А тепер порціями підсипте борошно. Замішайте густе тісто.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 8
8. Після цього розлийте тісто по невеликих формочках для випічки.
гарбузове маффіни з апельсином - фото крок 9
9. Запікайте мафіни в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти