Гарбузове маффіни з хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про результат мого чергового експерименту - з'єднати хурму і гарбуз в одному мафіни. Навчу вас готувати смачні, ніжні і соковиті мафіни!
На пробу результатів експерименту до нас додому випадково зайшли друзі. Гості, які завітали до нас на чайок були приємно здивовані і навіть запитали рецепт цих самих маффинов. Дійсно, мафіни вийшли неймовірно ніжними і повітряними всередині. Завдяки яскравому пюре з гарбуза і хурми, маффіни придбали приємний аромат і колір. Спробуйте приготувати такий десерт для своїх близьких, це дуже смачно!
- Мухобойка - 3-4 штук
- Гарбуз - 500 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Рафінована олія - 50 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершковий сир - 120 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 100 грам
Подрібніть м'якоть хурми в блендері до консистенції пюре, після чого відкладіть 2 столові ложки, воно нам знадобиться пізніше. У блендер до основної маси додайте м'якоть гарбуза і пробийте до однорідності.
В окремій ємності змішайте цукор, борошно, сіль, розпушувач і лимонну цедру. В іншій ємності змішайте пюре хурми і гарбуза, яйця і масло.
З'єднайте всі інгредієнти в одній мисці і перемішайте.
Розлийте тісто по формах і випікайте 20 хвилин. Готовність маффинов перевірте зубочисткою.
У ємності збийте вершковий сир, цукрову пудру і зарезервовані 2 столові ложки пюре з хурми.
Охолоджені маффіни занурюйте в глазур і подавайте. Приємного чаювання!