Гарбузове цукати в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Цукати за цим рецептом можна приготувати не тільки з гарбуза, але і з кабачків. Виходять цукати дуже солодкими, зберігати їх можна довго, а потім використовувати як десерт або як прикраса для випічки.
Опис приготування:
Як приготувати цукати з гарбуза? Дуже просто! Вам знадобиться мінімум інгредієнтів і всього один день для того, щоб зробити приємну і солодку заготовку для майбутньої випічки (або ж просто десерт). За цим рецептом можна приготувати цукати практично з будь-яких солодких овочів. Зберігати цукати можна в невеликих контейнерах. Особливо цукати сподобаються дітям.
- Гарбуз - 1 кілограм
- Цукор - 200 грам
- Лимон - 1 штука
- Мед - 4 Ст. Ложки
1. Гарбуз очистите від шкірки, видаліть у неї серцевину, наріжте кубиками. Нарізаний гарбуз зважте, щоб знати, скільки інших інгредієнтів необхідно. У рецепті все розраховано на 1 кілограм гарбуза.
2. Засипте гарбуз цукром, залиште її на ніч у прохолодному місці, щоб вона пустила сік. Вранці сік злийте.
3. Підготуйте лимон. Подрібніть його блендером і додайте до гарбузовому соку. Додайте мед. Фурункули, povarite 2-3 хвилини.
4. Залийте соком гарбуз.
5. Варіть до загусання сиропу, періодично помішуючи.
6. Викладіть шматочки на лощеную папір і просушіть в розігрітій до 40 градусів духовці.
7. Коли цукати охолонуть, посипте їх цукровою пудрою. Смачного!