Галетное печиво
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне дієтичне печиво, яке готується просто і швидко. Воно зовсім нежирне, тому ласувати їм можуть і ті, хто стежить за фігурою і підраховує калорії.
Галетное печиво низькокалорійне, адже в його складі дуже мало жиру. Таке печиво можна спекти дуже швидко і дуже легко. Переконайтеся в цьому самі - перед вами рецепт приготування галетного печива. Любителі здобні випічки напевно оцінять це печиво. Я сподіваюся, що рецепт галетное печиво з фото буде вам зрозумілий і все у вас вийде смачно.
- Молоко - 0, 5 склянки
- Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 6-7 Ст. Ложок (можна змішати цельнозерновую борошно і звичайну)
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Тісто будемо робити в мисці. Наливаємо в неї молоко, додаємо цукор, рослинна олія, ванільний цукор і лимонний сік. Перемішуємо.
Додаємо до отриманої маси борошно, змішану з содою і крохмалем. Замішуємо тісто. Воно не повинно липнути до рук і не повинно бути дуже крутим.
Тепер постараємося розкачати тісто якомога тонше.
Нарізаємо печиво формочками, або склянкою, або просто нарізаємо ножем на ромбики-квадратики.
Викладаємо печиво на деко і наколює виделкою. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів. Печеться воно дуже швидко, не пропустіть момент:)