Рецепт Галетное печиво фото

Галетное печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Печиво

Смачне і корисне дієтичне печиво, яке готується просто і швидко. Воно зовсім нежирне, тому ласувати їм можуть і ті, хто стежить за фігурою і підраховує калорії.

Галетное печиво низькокалорійне, адже в його складі дуже мало жиру. Таке печиво можна спекти дуже швидко і дуже легко. Переконайтеся в цьому самі - перед вами рецепт приготування галетного печива. Любителі здобні випічки напевно оцінять це печиво. Я сподіваюся, що рецепт галетное печиво з фото буде вам зрозумілий і все у вас вийде смачно.

  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 6-7 Ст. Ложок (можна змішати цельнозерновую борошно і звичайну)
  • Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
галетное печиво - фото крок 1
Тісто будемо робити в мисці. Наливаємо в неї молоко, додаємо цукор, рослинна олія, ванільний цукор і лимонний сік. Перемішуємо.
галетное печиво - фото крок 2
Додаємо до отриманої маси борошно, змішану з содою і крохмалем. Замішуємо тісто. Воно не повинно липнути до рук і не повинно бути дуже крутим.
галетное печиво - фото крок 3
Тепер постараємося розкачати тісто якомога тонше.
галетное печиво - фото крок 4
Нарізаємо печиво формочками, або склянкою, або просто нарізаємо ножем на ромбики-квадратики.
галетное печиво - фото крок 5
Викладаємо печиво на деко і наколює виделкою. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів. Печеться воно дуже швидко, не пропустіть момент:)

Схожі рецепти