Рецепт Фруктовий торт фото

Фруктовий торт
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Персик
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Серед великої кількості смачних десертів дуже складно вибрати якийсь один. Ось за таким рецептом, як приготувати фруктовий торт, виходить дуже смачний, легкий і апетитний десерт.

Якщо вам не хочеться довго возитися з приготуванням десерту, то такий рецепт просто створений для вас. Складається торт з бісквітних коржів, сметанним кремом і консервованих фруктів. Крім консервованих, можна взяти будь-які свіжі фрукти і ягоди. Перед подачею торт наполягаю кілька годин, щоб він краще просочився.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 0, 5 L (від 20% жирності)
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Загущувач - 2 штуки (упаковки)
  • Консервовані персики - За смаком
фруктовий торт - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков, останні поки відставте в сторону. Білки збийте до утворення пишної піни.
фруктовий торт - фото крок 2
2. До білків додайте половину цукру, збийте їх.
фруктовий торт - фото крок 3
3. Тепер приступайте до жовтків: спершу перемішайте їх, а потім додайте цукор, що залишився і збийте до білого кольору.
фруктовий торт - фото крок 4
4. До жовтків додайте 1/3 склянки борошна, гарненько перемішайте.
фруктовий торт - фото крок 5
5. Половину збитих білків додайте до жовтків і перемішайте в одному напрямку лопаткою, після цього додайте другу половину білків і борошно, що залишилося, ще раз все перемішайте.
фруктовий торт - фото крок 6
6. Форму для випікання змастіть шматочком вершкового масла, перелийте тісто, відправте його в розігрітий до 160-170 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин.
фруктовий торт - фото крок 7
7. Сметану збийте міксером, після цього частинами додаєте цукрову пудру і збиваєте. Вийшла рідка консистенція, в яку додаєте 2 пакетика згущувача для сметани і збиваєте.
фруктовий торт - фото крок 8
8. Беріть персики очищені, потім наріжте їх невеликими шматочками.
фруктовий торт - фото крок 9
9. Дістаєте бісквіт і остуджує його, потім розрізаєте на 2 коржа, кожен просочуєте соком з консервованих персиків. Один бісквіт змащуєте кремом, викладаєте консервовані персики, накриваєте другим коржем.
фруктовий торт - фото крок 10
10. Притискуєте верхній корж і змащує його сметанним кремом, прикрашаєте персиками і наполягаєте.

Схожі рецепти