Фруктовий торт
(покроковий рецепт з фото)
Серед великої кількості смачних десертів дуже складно вибрати якийсь один. Ось за таким рецептом, як приготувати фруктовий торт, виходить дуже смачний, легкий і апетитний десерт.
Якщо вам не хочеться довго возитися з приготуванням десерту, то такий рецепт просто створений для вас. Складається торт з бісквітних коржів, сметанним кремом і консервованих фруктів. Крім консервованих, можна взяти будь-які свіжі фрукти і ягоди. Перед подачею торт наполягаю кілька годин, щоб він краще просочився.
- Яйця - 4 штуки
- Цукровий пісок - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Крем - 0, 5 L (від 20% жирності)
- Цукрова пудра - 150 грам
- Загущувач - 2 штуки (упаковки)
- Консервовані персики - За смаком
1. Мартенс відділи Желтков, останні поки відставте в сторону. Білки збийте до утворення пишної піни.
2. До білків додайте половину цукру, збийте їх.
3. Тепер приступайте до жовтків: спершу перемішайте їх, а потім додайте цукор, що залишився і збийте до білого кольору.
4. До жовтків додайте 1/3 склянки борошна, гарненько перемішайте.
5. Половину збитих білків додайте до жовтків і перемішайте в одному напрямку лопаткою, після цього додайте другу половину білків і борошно, що залишилося, ще раз все перемішайте.
6. Форму для випікання змастіть шматочком вершкового масла, перелийте тісто, відправте його в розігрітий до 160-170 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин.
7. Сметану збийте міксером, після цього частинами додаєте цукрову пудру і збиваєте. Вийшла рідка консистенція, в яку додаєте 2 пакетика згущувача для сметани і збиваєте.
8. Беріть персики очищені, потім наріжте їх невеликими шматочками.
9. Дістаєте бісквіт і остуджує його, потім розрізаєте на 2 коржа, кожен просочуєте соком з консервованих персиків. Один бісквіт змащуєте кремом, викладаєте консервовані персики, накриваєте другим коржем.
10. Притискуєте верхній корж і змащує його сметанним кремом, прикрашаєте персиками і наполягаєте.