Рецепт Фруктовий торт фото

Фруктовий торт
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Персик
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Серед великої кількості смачних десертів дуже складно вибрати якийсь один. Ось за таким рецептом, як приготувати фруктовий торт, виходить дуже смачний, легкий і апетитний десерт.

Опис приготування:

Якщо вам не хочеться довго возитися з приготуванням десерту, то такий рецепт просто створений для вас. Складається торт з бісквітних коржів, сметанним кремом і консервованих фруктів. Крім консервованих, можна взяти будь-які свіжі фрукти і ягоди. Перед подачею торт наполягаю кілька годин, щоб він краще просочився.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 0, 5 L (від 20% жирності)
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Загущувач - 2 штуки (упаковки)
  • Консервовані персики - За смаком
фруктовий торт - фото крок 1
1. Мартенс відділи Желтков, останні поки відставте в сторону. Білки збийте до утворення пишної піни.
фруктовий торт - фото крок 2
2. До білків додайте половину цукру, збийте їх.
фруктовий торт - фото крок 3
3. Тепер приступайте до жовтків: спершу перемішайте їх, а потім додайте цукор, що залишився і збийте до білого кольору.
фруктовий торт - фото крок 4
4. До жовтків додайте 1/3 склянки борошна, гарненько перемішайте.
фруктовий торт - фото крок 5
5. Половину збитих білків додайте до жовтків і перемішайте в одному напрямку лопаткою, після цього додайте другу половину білків і борошно, що залишилося, ще раз все перемішайте.
фруктовий торт - фото крок 6
6. Форму для випікання змастіть шматочком вершкового масла, перелийте тісто, відправте його в розігрітий до 160-170 градусів духовку і випікайте близько 20 хвилин.
фруктовий торт - фото крок 7
7. Сметану збийте міксером, після цього частинами додаєте цукрову пудру і збиваєте. Вийшла рідка консистенція, в яку додаєте 2 пакетика згущувача для сметани і збиваєте.
фруктовий торт - фото крок 8
8. Беріть персики очищені, потім наріжте їх невеликими шматочками.
фруктовий торт - фото крок 9
9. Дістаєте бісквіт і остуджує його, потім розрізаєте на 2 коржа, кожен просочуєте соком з консервованих персиків. Один бісквіт змащуєте кремом, викладаєте консервовані персики, накриваєте другим коржем.
фруктовий торт - фото крок 10
10. Притискуєте верхній корж і змащує його сметанним кремом, прикрашаєте персиками і наполягаєте.

Схожі рецепти