Рецепт Дієтичне печиво з вівсяних пластівців фото

Дієтичне печиво з вівсяних пластівців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка, Крупи
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Печиво

Якщо ви стежите за своєю вагою, але хочете побалувати себе смачненьким, тоді цей рецепт приготування дієтичного печива з вівсяних пластівців обов'язково варто взяти на замітку.

Це відмінний варіант низькокалорійного ласощі, що складається всього з двох інгредієнтів. Сухофрукти, горіхи або сушені ягоди можуть доповнити класичний рецепт дієтичного печива з вівсяних пластівців, зробивши його ще більш смачним і корисним.

  • Банан - 2 штуки
  • Вівсяні пластівці - 200 грам (ніжні)
  • Сухофрукти - 1 За смаком
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 1
1. Всього два інгредієнта вже через півгодини здатні перетворитися в апетитне і дуже корисне печиво. Отже, для його приготування необхідно взяти два банана (в рецепт приготування дієтичного печива з вівсяних пластівців краще використовувати м'які, вже перезрілі банани) і відправити їх в мисочку з пластівцями.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 2
2. Пластівці краще брати ніжні, швидкого приготування, проте підійдуть і звичайним. Виделкою розім'яти банани і ретельно перемішати масу.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 3
3. Для різноманітності в тісто можна додати подрібнені сухофрукти, подрібнені або цілісні горіхи, сушені ягоди за смаком. Ще раз активно все перемішати і тісто повністю готове.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 4
4. Підготувати деко або форму для запікання (можна змастити маслом або застелити пергаментом) і викласти ложкою тісто. Якщо маса досить суха, можна сформувати кульки руками і трохи їх притиснути.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 5
5. Надіслати дієтичне печиво з вівсяних пластівців в домашніх умовах в розігріту духовку і випікати до рум'яної. Потім його потрібно трохи остудити і можна дегустувати. Це печиво добре тим, що воно залишається смачним і м'яким навіть через пару днів.

Схожі рецепти