Рецепт Дієтичне печиво з вівсяних пластівців фото

Дієтичне печиво з вівсяних пластівців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка , Крупи
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви стежите за своєю вагою, але хочете побалувати себе смачненьким, тоді цей рецепт приготування дієтичного печива з вівсяних пластівців обов'язково варто взяти на замітку.

Опис приготування:

Це відмінний варіант низькокалорійного ласощі, що складається всього з двох інгредієнтів. Сухофрукти, горіхи або сушені ягоди можуть доповнити класичний рецепт дієтичного печива з вівсяних пластівців, зробивши його ще більш смачним і корисним.

  • Банан - 2 штуки
  • Вівсяні пластівці - 200 грам (ніжні)
  • Сухофрукти - 1 За смаком
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 1
1. Всього два інгредієнта вже через півгодини здатні перетворитися в апетитне і дуже корисне печиво. Отже, для його приготування необхідно взяти два банана (в рецепт приготування дієтичного печива з вівсяних пластівців краще використовувати м'які, вже перезрілі банани) і відправити їх в мисочку з пластівцями.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 2
2. Пластівці краще брати ніжні, швидкого приготування, проте підійдуть і звичайним. Виделкою розім'яти банани і ретельно перемішати масу.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 3
3. Для різноманітності в тісто можна додати подрібнені сухофрукти, подрібнені або цілісні горіхи, сушені ягоди за смаком. Ще раз активно все перемішати і тісто повністю готове.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 4
4. Підготувати деко або форму для запікання (можна змастити маслом або застелити пергаментом) і викласти ложкою тісто. Якщо маса досить суха, можна сформувати кульки руками і трохи їх притиснути.
дієтичне печиво з вівсяних пластівців - фото крок 5
5. Надіслати дієтичне печиво з вівсяних пластівців в домашніх умовах в розігріту духовку і випікати до рум'яної. Потім його потрібно трохи остудити і можна дегустувати. Це печиво добре тим, що воно залишається смачним і м'яким навіть через пару днів.

Схожі рецепти