Рецепт Cметанное желе фото

Cметанное желе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Молочні продукти , Желатин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , Для дітей
Десерти , Желе
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 7 г. 0 хв.

У нас в сім'ї є один сімейний рецепт, який я дізналася від своєї мами, а вона - від бабусі. І всі мої тітки і сестри його теж знають і люблять. Я його готую з самого дитинства. Ділюся з вами.

Опис приготування:

Вивчіть інструкцію про те, як приготувати сметанне желе. Для мене воно робиться дуже просто, оскільки я давно його знаю, але новачкам, що не робили до цього желейну масу, впорається буде не дуже легко. Хоча, якщо ви будете дотримуватися всі кроки, то все вийде на все 100%.

  • Крем - 350 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 130 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Cметанное желе - фото крок 1
Желатин залийте холодною кип'яченою водою на 40-60 хвилин до набухання.
Cметанное желе - фото крок 2
Потім нагрійте желатинову суміш на середньому вогні до повного розчинення. Але не кип'ятіть.
Cметанное желе - фото крок 3
Змішайте в каструлі цукор з двома ст. Ложками води. Підігріває його до густого стану, а потім остудіть сироп.
Cметанное желе - фото крок 4
Тепер сироп змішайте зі сметаною і ванільним цукром. Також влийте желатин і добре перемішайте.
Cметанное желе - фото крок 5
Желе влийте в форму і поставте в холодильник до повного застигання, приблизно на 5 годин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти