Cладкій пиріг з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас зовсім немає часу на приготування тіста для випічки і навіть немає можливості розморозити готове, тоді вам стане в нагоді простий рецепт, як приготувати солодкі пиріг з лаваша. Дивіться!
Пропоную дізнатися, як приготувати солодкий пиріг з лаваша. Сирна м'яка начинка ідеально поєднується з іншими складовими страви. Безсумнівний плюс такої випічки полягає ще в тому, що вона вважається дієтичною. Проте такий пиріг ще й дуже ситний. Спробуйте обов'язково!
- Вершкове масло - 20 грам
- Сир 5% - 500 грам
- Крем 15% - 100 грам
- Лаваш - 1 штука (упаковка)
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 грам
У мисці перетріть сир, 3 ст. Ложки цукру, ваніль і жовтки до єдиної і однорідної маси.
Розкладіть на рівній поверхні лаваш, змастіть його сирною начинкою.
Круглу форму для випічки змастіть маслом. Поверніть лаваш в рулет і загорніть його по колу в форму. Зовні він буде нагадувати равлика
Змішайте віночком сметану з 2 ст. Ложками цукру. Вилийте масу на пиріг.
Випікайте пиріг протягом 30 хвилин при 180 градусах в духовці.
Для 10 хвилин до готовності змажте випічку маслом, що залишилося і присипте цукром. Приємного чаювання!