Рецепт Пиріг з лаваша «А-ля жульен» фото

Пиріг з лаваша «А-ля жульен»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий багатошаровий пиріг з лаваша з начинкою з курки, грибів і сиру. Пиріг виходить смачним і досить ситним - прекрасна ідея для вечері в колі сім'ї!

Опис приготування:

Лаваш - це воістину знахідка для кулінарії. З нього можна приготувати просто величезна кількість найрізноманітніших страв. Пропоную приготувати пиріг з лаваша"А-ля жульен" . Пиріг виходить дуже смачний, а свою назву він заслужив тим, що за смаком нагадує всіма улюблене блюдо жульен. Рекомендую обов'язково спробувати! Гриби підійдуть будь-які, у мене заморожені печериці. У начинку я додала курячу грудку. Вийшло соковито, ніжно і неймовірно смачно!

  • Лаваш - 1 штука
  • Гриби - 400 грам
  • Куряче філе - 400 грам (у мене грудка)
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Базилік - За смаком (сушений)
  • Часник - За смаком (сушений)
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
пиріг з лаваша
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг з лаваша
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
пиріг з лаваша
Додайте гриби і готуйте 10 хвилин.
пиріг з лаваша
Додайте нарізане невеликими кубиками куряче філе, базилік, часник і сіль за смаком.
пиріг з лаваша
Перемішайте і обсмажуйте всі разом ще кілька хвилин. Довго обсмажувати не потрібно, досить лише, щоб м'ясо побіліло. Влийте 100 мл вершків, доведіть до кипіння і зніміть начинку з вогню.
пиріг з лаваша
Для заливки з'єднайте яйця, вершки, борошно, базилік і сіль за смаком.
пиріг з лаваша
Лист лаваша наріжте за розміром форми.
пиріг з лаваша
Змастіть форму рослинним маслом і викладіть один лист лаваша.
пиріг з лаваша
Покладіть зверху трохи начинки і посипте невеликою кількістю сиру.
пиріг з лаваша
Чергуйте шари таким чином до самого верху. Зверху на лаваш покладіть нарізані кружальцями помідори, вилийте заливку і посипте все сиром, що залишився.
пиріг з лаваша
Випікайте при 180 градусах близько 30-40 хвилин. Пиріг з лаваша"А-ля жульен" готовий.
пиріг з лаваша
Остудіть його трохи в формі, а потім акуратно витягніть на блюдо і подайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
пиріг з лаваша
Смачного!

Схожі рецепти