Рецепт Цибульний суп (класичний французький) фото

Цибульний суп (класичний французький)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп приємно густий, з насиченим, солодкуватим смаком цибулі. Izumitelynaya terpkaya сенсорний timyyana… А тягнеться сирна скоринка ще раз підтверджує, що цибульний суп - це нереально смачно!

Опис приготування:

Прочитайте мою невелику інструкцію з приготування класичного французького цибулевого супу. Рекомендую подумки відправитися до Франції і відчути смак традиційної кухні. Я дуже люблю цей ніжний цибульний-сирний суп з легким натяком на спеції і сухе біле вино. Спробуйте!

  • Цибуля - 3 штуки
  • Бульйон м'ясний - 1 літр
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир твердий - 80-100 грам
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чебрець сушений - 1/4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цукор - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 1
Розігрійте на великій сковороді оливкове масло, потім обсмажте цибулю, нарізаний скибочками.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 2
Обсмажуйте цибулю протягом 8-10 з додаванням щіпки цукру. Залиште лук карамелізуватися, приблизно на 20-30 хвилин, але не забувайте помішувати.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 3
Зменшіть температуру. Очистіть часник і відправте його в сковороду з цибулею, перемішайте і обсмажте протягом, приблизно 1 хвилини.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 4
Потім додайте все борошно, перешайте і обсмажте все разом протягом 5 хвилин.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 5
Наполягати вино, залиште гаситися 5-8 хвилин.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 6
Додайте лавровий лист, сіль і спеції.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 7
Влийте до цибулі бульйон, перемішайте все і доведіть до кипіння. Потім накрийте кришкою і зменшіть тепло. Уварюють суп протягом півгодини.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 8
Обсмажте скибочки хліба в тостері або в духовці.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 9
Розлийте суп по порційних жароміцних тарілках, опустіть в кожну обсмажений шматок хліба, а зверху присипте тертим сиром.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 10
У розігріту до 180 градусів духовку відправте тарілки з супом приблизно на 10 хвилин.
цибульний суп (класичний французький) - фото крок 11
Коли сир добре розплавився, трохи підсмажився і став золотистим, діставайте суп з духовки і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти