Рецепт Чорничний пиріг-желе фото

Чорничний пиріг-желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Ягоди, Вівсянка, Крупи, Чорниця
Дієтичне харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Пироги

Ваші діти без розуму від домашньої випічки? Побалуйте їх цим чудовим чорничним пирогом з желейної начинкою. Пиріг виходить дуже насиченим, солодким і ніжним. Наполегливо рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування чорничного пирога желе. В першу чергу, приготуйте тісто і спечіть бісквіт. Додайте ягоди і молочне желе, потім відправте пиріг в холодильник для застигання. Подавайте до столу з гарячим чаєм, кави або йогуртом. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Вівсяні пластівці - 100 грам
  • Розпушувач - За смаком
  • Чорниця - За смаком
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Фруктоза - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 450 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
чорничний пиріг-желе - фото крок 1
Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром і яйцем. Додаємо борошно, змішану з розпушувачем і вівсяними пластівцями.
чорничний пиріг-желе - фото крок 2
Замісити густе тісто.
чорничний пиріг-желе - фото крок 3
Дайте постояти тесту 20 хвилин в холодильнику. Потім утрамбовуємо тісто в форму змащену маслом, формуємо бортики і протикає виделкою серединку. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів.
чорничний пиріг-желе - фото крок 4
Чорницю змішуємо з ложкою цукру і крохмалю. Висипаємо ягоди на тісто і випікаємо ще 15 хвилин.
чорничний пиріг-желе - фото крок 5
Остудіть пиріг. Тим часом желатин розчиняємо в 100 мл. Гарячої води і цівкою вливаємо в тепле молоко. Перемішуємо молоко міксером. Остигнуло молочне желе вливаємо на пиріг, поверх начинки.
чорничний пиріг-желе - фото крок 6
Помістіть пиріг в холодильник, щоб желе застигло. Коли воно майже застигне, прикрашаємо пиріг ягодами чорниці. Смачного!

Схожі рецепти