Рецепт Чорничний пиріг-желе фото

Чорничний пиріг-желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Ягоди , Вівсянка , Крупи , Чорниця
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ваші діти без розуму від домашньої випічки? Побалуйте їх цим чудовим чорничним пирогом з желейної начинкою. Пиріг виходить дуже насиченим, солодким і ніжним. Наполегливо рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування чорничного пирога желе. В першу чергу, приготуйте тісто і спечіть бісквіт. Додайте ягоди і молочне желе, потім відправте пиріг в холодильник для застигання. Подавайте до столу з гарячим чаєм, кави або йогуртом. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Вівсяні пластівці - 100 грам
  • Розпушувач - За смаком
  • Чорниця - За смаком
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Фруктоза - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 450 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
чорничний пиріг-желе - фото крок 1
Розтоплене вершкове масло збиваємо з цукром і яйцем. Додаємо борошно, змішану з розпушувачем і вівсяними пластівцями.
чорничний пиріг-желе - фото крок 2
Замісити густе тісто.
чорничний пиріг-желе - фото крок 3
Дайте постояти тесту 20 хвилин в холодильнику. Потім утрамбовуємо тісто в форму змащену маслом, формуємо бортики і протикає виделкою серединку. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 200 градусів.
чорничний пиріг-желе - фото крок 4
Чорницю змішуємо з ложкою цукру і крохмалю. Висипаємо ягоди на тісто і випікаємо ще 15 хвилин.
чорничний пиріг-желе - фото крок 5
Остудіть пиріг. Тим часом желатин розчиняємо в 100 мл. Гарячої води і цівкою вливаємо в тепле молоко. Перемішуємо молоко міксером. Остигнуло молочне желе вливаємо на пиріг, поверх начинки.
чорничний пиріг-желе - фото крок 6
Помістіть пиріг в холодильник, щоб желе застигло. Коли воно майже застигне, прикрашаємо пиріг ягодами чорниці. Смачного!

Схожі рецепти