Рецепт Чорничний пиріг до чаю фото

Чорничний пиріг до чаю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Чорниця
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Ягоди чорниці - зірка цього пирога. Використовуйте свіжі або заморожені. Дізнайтеся, як приготувати чорничний пиріг до чаю в домашніх умовах. Пиріг дуже ніжний, кожен його шматочок просто тане в роті.

Опис приготування:

Пироги з ягодами - це безпрограшні десерти. Можна використовувати будь-які сезонні або заморожені. Особливо вдалим цей пиріг буде саме з чорницею, а також з малиною або вишнею. Такий десерт можна зробити на сніданок до ранкової чашки кави, а також на полуденок з чашкою ароматного чаю.

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор білий - 0, 5 склянки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 0, 5 Ст. Ложки
  • Чорниця - 2 склянки
  • Цукор коричневий - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 Ст. Ложки
чорничний пиріг до чаю - фото крок 1
1. Змішайте 1 ¾ склянки борошна, білий цукор, розпушувач, соду і сіль.
чорничний пиріг до чаю - фото крок 2
2. В окремій мисці збийте яйця з молоком, рослинним маслом і ваніллю.
чорничний пиріг до чаю - фото крок 3
3. З'єднайте вміст двох мисок і добре перемішайте.
чорничний пиріг до чаю - фото крок 4
4. У форму для запікання викладіть ягоди чорниці (не розморожувати їх), розподіліть в один шар.
чорничний пиріг до чаю - фото крок 5
5. Вилийте приготоване тісто поверх ягід. Змішайте борошно, що залишилося, коричневий цукор, розтоплене вершкове масло, корицю. Розподіліть отримане тісто наступним шаром.
чорничний пиріг до чаю - фото крок 6
6. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Після запікання залиште пиріг на півгодини в формі для охолодження, потім подавайте його.

Схожі рецепти