Легкий пиріг до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший пиріг, який виконаний з тіста на кефірі - оптимальний варіант, який може сподобатися будь-якому. Від такого пирога не відязикаться ніхто. Дивіться, як приготувати легкий пиріг до чаю.
Готувати такий пиріг зовсім недовго, а інгредієнтів застосовувати потрібно невелика кількість, тому крім того, що приготована вами випічка буде смачною, вона ще й допоможе заощадити ваш бюджет.
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 0, 5 склянки
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Волоський горіх - 5 штук
- Ізюм - 50 грам
- Ванілін - За смаком
- Сода - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Спершу змішуємо кефір, яйця, ванілін і цукор. Поєднавши інгредієнти, збиваємо їх віночком.
Замочуємо родзинки в окропі. У тісто всипаємо соду і починаємо поступово вводити борошно, перемішуючи, щоб вийшла однорідна маса.
Далі додаємо в тісто родзинки, віджатий від води, перемішуємо. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Форму для випічки змащуємо рослинним маслом. Виливаємо туди тісто і зверху кладемо шматочки волоського горіха.
Випікаємо пиріг близько 40 хвилин. На готовність перевіряємо сірником. Якщо вона залишається сухою після занурення в пиріг, то він готовий. Перед подачею дайте випічці охолонути.