Чізкейк в мультиварці з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Любіть чизкейки? Тоді пропоную вашій увазі найніжніший, повітряний чізкейк в мультиварці з сиру.
Чізкейк в мультиварці з сиру виходить дійсно дуже ніжним. А головне, що не потрібно стежити за процесом приготування постійно, адже техніка все зробить за вас.
- Сир - 800 грам
- Печиво - 200-250 грам
- Яйце - 4-5 штук
- Крем - 200 грам
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 250-350 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Вершкове масло - 125 грам
1. Рецепт приготування чізкейку в мультиварці з сиру починається традиційно з коржа. Для цього необхідно подрібнити в крихту печиво за допомогою блендера або кухонного молоточка. Змішати крихту з розм'якшеним маслом.
2. Дно чаші мультиварки застелити рівним коржем, приминаючи краю і низ щільно руками або ложкою.
3. В окремій ємності з'єднати протертий через сито сир, сметану, ванілін, крохмаль і частину цукру. Жовтки відокремити від білків і додати до сиру.
4. За допомогою блендера довести до однорідної маси. Вона вийде трохи рідкуватий.
5. Білки збити до міцної піни з цукром. Потім акуратно ввести в сирну масу.
6. Готову масу викласти на корж. Поставити на режим Випічка і готувати 80 хвилин. Після закінчення програми залишити чізкейк в мультиварці ще на 1.5-2 годину.
7. Коли чізкейк в мультиварці з сиру в домашніх умовах готовий, акуратно вийняти його з чаші і відправити в холодильник. Потім можна нарізати на порційні шматочки і подавати до столу. При бажанні можна прикрасити свіжими фруктами або полити сиропом.