Рецепт Чепалгаш з гарбузом фото

Чепалгаш з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Çepalgaş - це така коржик з начинкою, обсмажена на сковороді. Нижче представлений рецепт приготування чепалгаша з гарбузом.

Опис приготування:

Рецепт приготування чепалгаша з гарбузом складається з трьох етапів. Перший - готуємо начинку з гарбуза і цибулі, другий - замішуємо тісто, третій - загортаємо начинку в тісто і обсмажуємо на сковороді.

  • Кефір - 0, 5 L
  • Борошно - 800 грам
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Гарбуз - 600 грам (мякость)
  • Цибуля - 1 штука
  • Розпушувач - 1 штука
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
чепалгаш з гарбузом - фото крок 1
Для замісу тіста в одну каструлю додаємо яйце, кефір, борошно, сіль, цукор і розпушувач. Все перемішуємо до тих пр, поки тісто не стане м'яким і ліпковатим. Обсипаємо тісто борошном. Нарізаємо м'якоть гарбуза кубиками.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 2
Дрібно нарізану цибулю кидаємо в каструлю до гарбузі. Додаємо сіль, перець і тушкуємо до готовності.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 3
Розкачуємо тісто в млинчики.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 4
Викладаємо на нього готову начинку.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 5
Загортаємо.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 6
Коржі обсмажуємо на сковороді без масла.
чепалгаш з гарбузом - фото крок 7
Змащуємо коржі маслом і накриваємо кришкою. Відкриваємо кришку - чепалгаш готовий.

Схожі рецепти