Рецепт Чепалгаш з картоплею фото

Чепалгаш з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Çepalgaş - це національне чеченське блюдо, яке представляє з себе коржі з начинкою. В даному рецепті буде описано, як приготувати чепалгаш з картоплею.

Опис приготування:

Щоб приготувати чепалгаш з картоплею в домашніх умовах, потрібно спочатку замісити тісто. Поки воно буде настоюватися, приготовим начинку, яку і загорніть в тісто. Тепер залишається тільки розкачати тісто в корж і обсмажити. Для смаку готовий чепалгаш обмазуємо яйцем.

  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 800 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 штука
  • Вершкове масло - 400 грам
чепалгаш з картоплею - фото крок 1
Борошно просіваємо, сипем сіль.
чепалгаш з картоплею - фото крок 2
У кефір додаємо соди і перемішуємо.
чепалгаш з картоплею - фото крок 3
Виливаємо кефір в борошно.
чепалгаш з картоплею - фото крок 4
Замішуємо тісто до однорідності і залишаємо під рушником на 20 хвилин.
чепалгаш з картоплею - фото крок 5
Робимо начинку з вареного пюре картоплі, збитого яйце, солі і зелений. Ділимо тісто на шматочки, розгортаємо і загортаємо начинку в тісто.
чепалгаш з картоплею - фото крок 6
Знову розгортаємо тісто і обсмажуємо його на сковороді.
чепалгаш з картоплею - фото крок 7
Ось так виглядає готовий чепалгаш.
чепалгаш з картоплею - фото крок 8
Готові коржі змащуємо збитим яйцем.

Схожі рецепти