Рецепт Чепалгаш з сиром фото

Чепалгаш з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Çepalgaş - національне чеченське блюдо. Це коржі з тіста з найрізноманітнішою начинкою всередині. На цей раз ми розглянемо рецепт приготування чепалгаша з сиром.

Опис приготування:

Це просто рецепт чепалгаша з сиру. Процес приготування ділиться на 4 етапу:

1. Замішування тіста.

2. Підготовка начинки.

3. Фаршируємо тісто начинкою.

4. roza_ker çepalgaş.

  • Борошно - 800 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Розпушувач - 1 штука
чепалгаш з сиром - фото крок 1
Замішуємо тісто. Тісто заважають Muky, кефіру, яйця і розпушувач. Заважаємо тісто до м'якості, після чого обсипаємо борошном, щоб сильно не прилипало. Ділимо тісто на невеликі шматочки і розгортаємо їх на столі.
чепалгаш з сиром - фото крок 2
На шматочки тісто накладаємо сирну начинку. Начинку робимо з сиру, зеленої цибулі і яєчного жовтка.
чепалгаш з сиром - фото крок 3
Загортаємо начинку в тісто.
чепалгаш з сиром - фото крок 4
Тісто розгортаємо в млинець.
чепалгаш з сиром - фото крок 5
Смажимо тісто на сковороді без масла.
чепалгаш з сиром - фото крок 6
Готовий чепалгаш ріжемо на четвертинки і подаємо до столу.

Схожі рецепти