Чепалгаш з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Çepalgaş - національне чеченське блюдо. Це коржі з тіста з найрізноманітнішою начинкою всередині. На цей раз ми розглянемо рецепт приготування чепалгаша з сиром.
Це просто рецепт чепалгаша з сиру. Процес приготування ділиться на 4 етапу:
1. Замішування тіста.
2. Підготовка начинки.
3. Фаршируємо тісто начинкою.
4. roza_ker çepalgaş.
- Борошно - 800 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Зелена цибуля - За смаком
- Розпушувач - 1 штука
Замішуємо тісто. Тісто заважають Muky, кефіру, яйця і розпушувач. Заважаємо тісто до м'якості, після чого обсипаємо борошном, щоб сильно не прилипало. Ділимо тісто на невеликі шматочки і розгортаємо їх на столі.
На шматочки тісто накладаємо сирну начинку. Начинку робимо з сиру, зеленої цибулі і яєчного жовтка.
Загортаємо начинку в тісто.
Тісто розгортаємо в млинець.
Смажимо тісто на сковороді без масла.
Готовий чепалгаш ріжемо на четвертинки і подаємо до столу.