Буряк з волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, натуральний, насичений і дуже апетитний салатик хочу запропонувати вам взяти на замітку. Якщо ви любите буряк, тоді цей варіант вже точно доведеться вам до душі. Дивіться і запам'ятовуйте!
Серед безлічі овочевих салатів ця ідея, як приготувати буряк з волоським горіхом і чорносливом, вельми вигідно виділяється. Овочі смачні і корисні, а якщо додати ще трохи горішків і сухофруктів, отримаємо джерело вітамінів. Що стосується заправки, то ось тут можуть бути варіанти: майонез, крем, натуральний йогурт, і навіть можна спробувати рослинне масло.
- Буряк відварна - 3 штуки
- Горіхи - 100-150 грам
- Цибулина - 1 штука (по бажанню)
- Чорнослив - 7-9 штук (по бажанню)
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез або сметана - За смаком
1. Буряк варто відварити заздалегідь, так як цей процес займає досить багато часу. Якщо не дуже хочеться з нею "возитися", просто купите вже готову, відварену.
2. Очистіть її і натріть на тертці.
3. Горішки подрібніть трохи ножем.
4. Очистіть невелику цибулину, наріжте її дрібними кубиками.
5. Ще один цікавий інгредієнт - чорнослив. Залийте його попередньо окропом, після обсушити і наріжте дрібно.
6. Додайте в салатник.
7. А слідом - горішки і за смаком сіль.
8. Залишилося тільки заправити і ретельно перемішати салатик. Корисно і дуже смачно. Смачного!