Буряк з волоським горіхом і часником
(покроковий рецепт з фото)
Прості салати в моїй родині обожнюють. Все тому, що ними можна швидко перекусити, і вони досить різноманітні. Тому можна завжди дивувати і радувати домашніх чимось новеньким.
Обов'язково маю в запасі різні варіанти подібних блюд. Ви можете прочитати про те, як приготувати буряк з волоським горіхом і часником. Це одночасно салат і закуска. Її можна укладати на хліб, зробивши бутерброд, або ж подати в салатниці до гарячого. Просто і смачно.
- Буряк - 2 штуки
- Волоський горіх - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
Для початку відваріть буряк (30-40 хвилин). Остудіть її, очистіть, а потім натріть на крупній тертці.
Часник почистіть і подрібніть.
На сухій сковороді прожарити волоський горіх. Не забудьте попередньо його подрібнити.
Змішайте всі інгредієнти з майонезом. Трохи горіхів залиште для прикраси.
Посоліть салат на смак. Викладіть його в тарілки за допомогою кулінарного кільця. Прикрасьте горіхами. Приємною дегустації!