Брауні з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Брауні з начинкою в домашніх умовах нагадує за смаком чізкейк, але він ніжніший. Такий десерт оцінять і дорослі і діти, а також самі примхливі гості.
Чудовий десерт, який можна приготувати за короткий час. Спробуйте Брауні з начинкою в домашніх умовах, і ваше куліраное творіння по достоїнству оцінять навіть самі примхливі гурмани!
- Вершкове масло - 225 грам
- Сир вершковий - 225 грам
- Борошно - 0, 5 склянки
- Цукор - 500 грам
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Шоколад гіркий - 130 грам
- Какао-порошок - 34 склянок
- Яйце - 5 штук

1. Щоб приготувати Брауні з начинкою в домашніх умовах, підготуйте для початку всі необхідні продукти. Почніть творити з з'єднання яєць, солі, розпушувача, кави і ванілі. Перемішайте все до отримання однорідної маси.

2. Після цього з'єднайте шоколад і вершкове масло, розтопіть (краще на водяній бані) і остудіть до кімнатної температури. Далі до яєчної суміші додайте шоколадну суміш і цукор, а також борошно. Перемішайте все ретельно. Краще це робити дерев'яною лопаткою.

3. Тісто відставте в сторону і тепер саме час зайнятися кремом. Для начинки потрібно з'єднати вершковий сир, цукор і жовток. Збийте все міксером до однорідної маси.

4. Змастіть форму вершковим маслом. Розмір ємностей для випікання і їх форму вибирайте самі. У мене були невеликі кексніци. Отже, на дно форми додайте ложку темного тіста, потім білу начинку і знову темне тісто. У духовці Брауні коштують не більше 12 хвилин, після чого дайте їм охолонути і подавайте до столу.

5. Часу на їх приготування йде небагато, а смак виходить невимовним! У розрізі вони виглядають також приголомшливо.