Брауні в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую всім любителям шоколадної домашньої випічки рецепт смачного Брауні в мультиварці: апетитне шоколадно-бананове Брауні прекрасно доповнить будь-який чаювання!
В основі будь-якого Брауні - шоколадне тісто. Його можна готувати з какао-порошком, а можна і справжній шоколад додати. Тільки, якщо будете готувати Брауні в мультиварці, раджу взяти хороші чорний шоколад, а не молочний. Сир нам знадобиться не жирний, 5 %. Брауні не обов'язково робити з бананами, в якості добавки можуть бути ягоди або горіхи.
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 3 чайних ложки
- Сир - 200 грам
- Банан - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

Збийте 2 яйця з 4 столовими ложками цукру і дрібкою солі до білого.

Додайте в отриману суміш борошно і добре перемішайте до однорідності.

Шоколад розламати на часточки, вершкове масло наріжте невеликими шматочками.

Розтопіть їх разом або на водяній бані, або в мікрохвильовці. Дуже зручно, до речі, 7 хвилин на високій потужності.

З'єднайте яєчну і шоколадну маси, перемішайте до однорідного стану - шоколадне тісто для Брауні готове.

Можете скористатися блендером, щоб грудочок не було.

Тепер займемося бананової сумішшю. У глибокій ємності змішайте банани, нарізані на середні за величиною шматочки, сир, 2 ст.Л. Пісочний я 2 яйця.

Блендером розітріть до однорідного пюре. Бананове тісто готове.

Дно каструлі мультиварки змастіть рослинною олією і присипте борошном.

Потім влийте трохи менше половини шоколадного тесту і рівномірно розподіліть його по дну ємності.

Далі влийте в центр шоколадного шару порцію сирно-бананової суміші.

Чергуйте суміші і далі, поки вони не закінчаться.

Ножем або вилкою проведіть по поверхні довільно пару раз - у нас вийде гарний мармуровий малюнок.

Встановіть режим "випічка" з 40 хвилин і чекайте сигналу.

Готовому Брауні в мультиварці дайте охолонути і наріжте на порційні шматки перед подачею. Приємного чаювання!