Рецепт Борошняні млинці фото

Борошняні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Хочу показати вам, як приготувати борошняні млинці на молоці з легким лимонним присмаком. Це один з базових рецептів тесту для смачних і швидких тонких млинців. Дотримуйтесь інструкцій - все вийде.

Опис приготування:

Лімончелло надає цій простій випічці особливий витончений аромат. Замість нього ви можете додати будь-якої ароматний солодкий лікер або просто воду.

Щоб посилити цитрусовий аромат, при подачі скроплюю млинці соком цитрусових.

  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко - 240 мілілітрів
  • Лімончелло - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - За смаком (для смаження)
  • Лимон - 0, 5 штуки (або апельсин для подачі)
борошняні млинці - фото крок 1
Борошно з сіллю викладіть в миску, зробіть поглиблення в борошні і додайте туди злегка збите яйце.
борошняні млинці - фото крок 2
Влийте в борошно половину молока і добре вимішайте тісто віночком. Частину молока з'єднайте з лімончелло і перемішайте тісто.
борошняні млинці - фото крок 3
Залиште тісто на 15 хвилин, потім нагрійте сковороду і змастіть маслом. Налийте трохи тесту.
борошняні млинці - фото крок 4
Я роблю не надто великі млинці. Обсмажую їх по обидва боки.
борошняні млинці - фото крок 5
Для подачі скроплюю млинці соком лимона або апельсина, присипають за бажанням цукром і скручую в трубочки.

Схожі рецепти