Рецепт Бісквіт з шоколадом фото

Бісквіт з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Яйця, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Сьогодні я розповім в простих кроків, як приготувати бісквіт з шоколадом. Мені здається, такий рецепт шоколадного десерту не має похибок. Його сміливо можна подавати на будь-який святковий стіл!

Цьому рецептом мене навчила мама приблизно 8 років назад. З тих пір я готую такий бісквіт дуже часто. На різні свята у нас на столі такий десерт є частим гостем. Шоколадні страви, на мій погляд, дуже романтично виглядають і піднімають настрій!

  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 180 грам
  • Окріп - 2 Ст. Ложки
  • Шоколад - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 30 грам
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 грам
  • Рослинна олія рафінована - 60 мілілітрів
бісквіт з шоколадом - фото крок 1
Просіваємо пшеничне борошно через сито разом з какао-порошком. Додаємо в цю суміш розпушувач тесту.
бісквіт з шоколадом - фото крок 2
Яйця перед цим потрібно залишити зігріватися при кімнатній температурі. Потім збиваємо їх разом з цукром в густу піну.
бісквіт з шоколадом - фото крок 3
У яєчну суміш доливаємо 2 ложки окропу, збиваємо безперервно. Після вливаємо олію і просіюємо рівно половинку борошняної сухої маси. Тепер вже не збиваємо, а злегка помішує лопаткою. Потім досипати решту борошняну суміш. Додаємо до тесту розтоплений шоколад.
бісквіт з шоколадом - фото крок 4
Випікаємо бісквіт в формочке діаметром близько 25 см. Дно застилає пергаментом. Температура - 180 З. Бісквіт печеться близько 40 хвилин. Після чого звільняємо його від форми, охолоджуємо і пробуємо. Смачного!

Схожі рецепти