Рецепт Бісквіт в мультиварці фото

Бісквіт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Торти, Бісквіт

Бісквіт - досить складне в приготуванні блюдо. Як уникнути помилок і отримати повітряний, легкий бісквіт? відповідь проста - мультиварка! Дізнайтеся, як приготувати бісквіт в мультиварці.

Відмітна особливість цього рецепта - його простота. Навіть якщо ви не в ладах з випічкою, цей бісквіт вийде повітряним і тане в роті. Все що вам потрібно робити - точно слідувати інструкціям. Пані та панове, читайте як зробити бісквіт в мультиварці!

1. Розбийте яйця в миску. Додайте цукор і починайте збивати (найкраще використовувати міксер або кухонний комбайн). Збивайте на високій швидкості не менше 5 хвилин.

2. У тарілці змішайте борошно, ванільний цукор, крохмаль і розпушувач. Зменшіть швидкість міксера і потихеньку починайте вводити борошняну суміш. Після того, як мука додана, збивайте тісто протягом хвилини.

3. Змастіть чашу мультиварки маслом і вилийте в неї тісто. Закрийте кришку, встановіть режим "випічка", таймер поставте на 60 хвилин.

4. Після сигналу про закінчення програми виберіть режим "підігрів" і залиште бісквіт на 10 хвилин.

5. Після цього акуратно дістаньте бісквіт і перекладіть на блюдо. Бісквіт готовий!


  • Яйця - 3 штуки
  • Пшеничне борошно - 160 грам
  • Картопляний крохмаль - 10 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Відмітна особливість цього рецепта - його простота. Навіть якщо ви не в ладах з випічкою, цей бісквіт вийде повітряним і тане в роті. Все що вам потрібно робити - точно слідувати інструкціям. Пані та панове, читайте як зробити бісквіт в мультиварці!

1. Розбийте яйця в миску. Додайте цукор і починайте збивати (найкраще використовувати міксер або кухонний комбайн). Збивайте на високій швидкості не менше 5 хвилин.

2. У тарілці змішайте борошно, ванільний цукор, крохмаль і розпушувач. Зменшіть швидкість міксера і потихеньку починайте вводити борошняну суміш. Після того, як мука додана, збивайте тісто протягом хвилини.

3. Змастіть чашу мультиварки маслом і вилийте в неї тісто. Закрийте кришку, встановіть режим "випічка", таймер поставте на 60 хвилин.

4. Після сигналу про закінчення програми виберіть режим "підігрів" і залиште бісквіт на 10 хвилин.

5. Після цього акуратно дістаньте бісквіт і перекладіть на блюдо. Бісквіт готовий!

Схожі рецепти