Бісквіт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт - досить складне в приготуванні блюдо. Як уникнути помилок і отримати повітряний, легкий бісквіт? відповідь проста - мультиварка! Дізнайтеся, як приготувати бісквіт в мультиварці.
Відмітна особливість цього рецепта - його простота. Навіть якщо ви не в ладах з випічкою, цей бісквіт вийде повітряним і тане в роті. Все що вам потрібно робити - точно слідувати інструкціям. Пані та панове, читайте як зробити бісквіт в мультиварці!
1. Розбийте яйця в миску. Додайте цукор і починайте збивати (найкраще використовувати міксер або кухонний комбайн). Збивайте на високій швидкості не менше 5 хвилин.
2. У тарілці змішайте борошно, ванільний цукор, крохмаль і розпушувач. Зменшіть швидкість міксера і потихеньку починайте вводити борошняну суміш. Після того, як мука додана, збивайте тісто протягом хвилини.
3. Змастіть чашу мультиварки маслом і вилийте в неї тісто. Закрийте кришку, встановіть режим "випічка", таймер поставте на 60 хвилин.
4. Після сигналу про закінчення програми виберіть режим "підігрів" і залиште бісквіт на 10 хвилин.
5. Після цього акуратно дістаньте бісквіт і перекладіть на блюдо. Бісквіт готовий!
- Яйця - 3 штуки
- Пшеничне борошно - 160 грам
- Картопляний крохмаль - 10 грам
- Цукор - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Розбийте яйця в миску. Додайте цукор і починайте збивати (найкраще використовувати міксер або кухонний комбайн). Збивайте на високій швидкості не менше 5 хвилин.
2. У тарілці змішайте борошно, ванільний цукор, крохмаль і розпушувач. Зменшіть швидкість міксера і потихеньку починайте вводити борошняну суміш. Після того, як мука додана, збивайте тісто протягом хвилини.
3. Змастіть чашу мультиварки маслом і вилийте в неї тісто. Закрийте кришку, встановіть режим "випічка", таймер поставте на 60 хвилин.
4. Після сигналу про закінчення програми виберіть режим "підігрів" і залиште бісквіт на 10 хвилин.
5. Після цього акуратно дістаньте бісквіт і перекладіть на блюдо. Бісквіт готовий!