Рецепт Бісквіт в мікрохвильовці фото

Бісквіт в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Простий рецепт бісквіта в мікрохвильовці - для тих ласунів, які бояться піч бісквіт звичайним, класичним способом. Приготувати бісквіт в мікрохвильовці зможе кожен, це простіше простого!

Опис приготування:

Я сподіваюся, що цей рецепт приготування бісквіта в мікрохвильовці допоможе вам швидко приготувати смачний десерт. Готовий бісквіт розрізати на коржі, промажьте своїм улюбленим кремом або варенням - і у вас вийде торт. Діткам цей бісквіт дуже подобається, і найголовніше - якщо на дитячому святі він швидко закінчиться - за допомогою мікрохвильової печі ви зможете швидко поповнити з'їдене Благо приготувати бісквіт в мікрохвильовці - дуже легко. Розповідаю, як!

  • Борошно - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам (можна замінити маргарином)
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 30 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без верху)
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 1
Викласти в миску, в якій будете готувати тісто, м'яке вершкове масло і цукрову пудру.
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 2
Гарненько перемішати ложкою масло з пудрою і додати яйця.
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 3
Збити до однорідного стану міксером.
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 4
Додаємо борошно, сіль, молоко і розпушувач і швидко розмішуємо все ложкою.
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 5
Посуд для мікрохвильової печі, в якій будете пекти бісквіт( або силіконова, або скляна з високими бортиками) змащуємо маслом. Виливаємо в неї підготовлене тісто і накриваємо або спеціальною кришкою для мікрохвильовки або просто тарілкою.
бісквіт в мікрохвильовці - фото крок 6
Ставимо в мікрохвильовку на середню потужність( у мене 700 ват) приблизно на 6 хвилин. Після того, як мікрохвильовка вимкнеться, не вистачало бісквіт - дайте йому дозріти. Він буде не таким засмаженою, як з духовки, але тим не менше вийде ніжним і пухнастим.

Схожі рецепти