Білий хліб з сиром і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ароматний хліб, відразу з начинкою…практично бутерброд! Хліб з начинкою з сиру і горіхів стане вашим фаворитом на обідньому столі. Йому просто немає рівних. Обов'язково приготуйте!
Смак цього хліба просто чарівний. Зробіть з нього бутерброди з маслом. Це стане відмінним сніданком і прекрасним початком дня! Пригощайтеся!
- Борошно - 2-3 склянок
- Молоко - 240 мілілітрів
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 5 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Сіль - 1 чайних ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Жовток яєчний - 1 штук
- Кунжут - 1 Ст. Ложок
Розчиніть дріжджі в теплому молоці.
Додайте цукор і трохи борошна. Перемішайте і дайте постояти хвилин 20-30.
Коли опара підійде, додайте сіль, рослинне масло і борошно. Замісити тісто і дайте йому підійти в теплому місці протягом 1 годину. Потім тісто обомніте і дайте ще раз підійти.
Готове тісто розкачати, посипте тертим сиром і подрібненими горіхами.
Скачайте в рулет, подверніте боки. Змастіть верх жовтком і посипте кунжутом. Поставте запікатися в духовку, розігріту до 200 градусів, хвилин 30-40.
Готовий хліб остудіть в рушник і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!