Батат з цибулею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ще один легкий у всіх сенсах рецепт - і для шлунка, і в процесі приготування. Як здорово придумувати страви, які дійсно корисні для організму! Такі дають нам енергію, сили і бадьорість.
Солодкий картопля в поєднанні з паприкою втрачає свою солодкість, це абсолютно несолодке блюдо! Можна додати і інших смачних спецій: сухий імбир, kurkumu, каррі. Загалом, як вам подобається більше. Головне робити саме з цибулею-шалот. Ви можете урізноманітнити це блюдо улюбленим свіжоприготовленим дрессингом: notko мед, апельсина або лимона сюди відмінно підійдуть, тому, експериментуйте, так ви знайдете свою улюблену заправку
- Благословення - 3 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Чебрець - 1 пучок
- Вершкове масло - 100 грам
1. Підготуйте продукти, промийте всі овочі під проточною водою.
Розігрійте духовку до 220 градусів градусів.
Розігрійте духовку до 220 градусів градусів.
2. Розтопити вершкове масло, додайте до нього подрібнений чебрець.
3. Очистіть батат і цибулю від шкірки, наріжте овочі тонкими слайсами.
4. Викладіть батат і цибулю на деко, залийте овочі вершковим маслом. Запікайте їх в духовці півтори години.