Рецепт Батат в духовці фото

Батат в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Благословення - це чудовий коренеплід з солодкуватим смаком. Він не такий калорійний, як звичайна картопля, а ще багатий вітаміном A і харчовими волокнами. У цьому рецепті я покажу найпростіший і смачний спосіб, як приготувати батат в духовці. Ми будемо запікати його в шкірці до м'якості. Peçyonıy забиті - ідеальний вибір для здорового обіду або вечері.

Опис приготування:

Під час запікання батат виділяє солодкий липкий сік, від якого складно відмити форму для випічки. Тому рекомендую застелити форму фольгою. Якщо ви хочете зробити блюдо ситніше, то додайте зверху консервовану квасолю або нут.

  • Благословення - 2 штуки
  • Крем пов'язані - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки
батат в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
батат в духовці - фото крок 2
Розігрійте духовку на 220 градусів. Поки вона нагрівається ретельно помийте батат щіточкою, потім зробіть кілька проколів виделкою.
батат в духовці - фото крок 3
Натрій буде Lumia, присипте зверху сіллю.
батат в духовці - фото крок 4
Zapekayte забиті 30 хвилин, потім переверніть на іншу сторону і відправте в духовку ще на півгодини.
батат в духовці - фото крок 5
Дістаньте печена батат з духовки, зробіть надріз посередині. У центр додайте ложечку пісної сметани.
батат в духовці - фото крок 6
Батат в духовці готовий, смачного!

Схожі рецепти