Батат в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Благословення - це чудовий коренеплід з солодкуватим смаком. Він не такий калорійний, як звичайна картопля, а ще багатий вітаміном A і харчовими волокнами. У цьому рецепті я покажу найпростіший і смачний спосіб, як приготувати батат в духовці. Ми будемо запікати його в шкірці до м'якості. Peçyonıy забиті - ідеальний вибір для здорового обіду або вечері.
Під час запікання батат виділяє солодкий липкий сік, від якого складно відмити форму для випічки. Тому рекомендую застелити форму фольгою. Якщо ви хочете зробити блюдо ситніше, то додайте зверху консервовану квасолю або нут.
- Благословення - 2 штуки
- Крем пов'язані - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Розігрійте духовку на 220 градусів. Поки вона нагрівається ретельно помийте батат щіточкою, потім зробіть кілька проколів виделкою.
Натрій буде Lumia, присипте зверху сіллю.
Zapekayte забиті 30 хвилин, потім переверніть на іншу сторону і відправте в духовку ще на півгодини.
Дістаньте печена батат з духовки, зробіть надріз посередині. У центр додайте ложечку пісної сметани.
Батат в духовці готовий, смачного!