Банановий пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Скористайтеся вашої мультиваркою для приготування чудового пудингу. Всього-то через годину у вас на столі буде стояти ароматний і красивий пудинг з бананово-сирною начинкою! Дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування бананового пудингу в мультиварці. Жовток збивається з сиром і вершковим маслом, потім додається подрібнений банан і манна крупа. Пудинг готується в мультиварці приблизно 20 хвилин. До столу подається, коли трохи охолоне і настоїться (10 хвилин). Хай щастить!
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Манна крупа - 1 Чайна ложка
- Банан - 1/2 штуки
- Сир - 100 грам
- Жовток - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
За допомогою міксера збийте яєчний жовток з сиром і вершковим маслом.
Додайте подрібнений банан і манну крупу, перемішайте до однорідної густої маси. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Перекладаємо в неї майбутній пудинг і вливаємо 1-2 склянки води.
Готуємо в режимі "на пару" 20 хвилин. Смачного!