Рецепт Американський пиріг фото

Американський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Тим, хто любить солодку домашню випічку, я хочу показати як приготувати американський пиріг з яблуками. Це не тільки смачний і соковитий, але ще і дуже красивий пиріг, який полюбить вся сім'я.

Опис приготування:

На час випічки в духовку краще покласти шматок пергаментного паперу. Начинка пирога дуже соковита і вона може почати витікати. Тому краще перестрахуватися, щоб не чистити духовку після виреканія.

В американський яблучний пиріг можна додати журавлину або інші червоні ягоди.

  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Вода холодна - 0, 25 склянки
  • Яблука великі - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
американський пиріг - фото крок 1
Борошно змішайте з сіллю і столовою ложкою цукру. М'яке вершкове масло, нарізане дрібними шматочками, додайте до борошна. Додайте туди ж трохи води. Швидко вимісіть тісто, поки масло не розтануло. Тісто покладіть в холодильник на деякий час.
американський пиріг - фото крок 2
Великі яблука вимийте і видаліть з них шкірку. Потім потрібно вийняти з яблука серцевину і нарізати його на дрібні часточки. До яблук додайте лимонний сік, стакан цукру і корицю.
американський пиріг - фото крок 3
Тісто дістаньте з холодильника і розділіть на 2 частини. Одну з цих частин розкачайте і покладіть на дно форми, змащене олією. На тісто викладіть яблука. Повинна вийде невелика гірка.
американський пиріг - фото крок 4
Другу частину тіста теж розкачайте і приблизно посередині виріжте візерунок у вигляді квітки. Акуратно підніміть тісто, щоб воно не розтягнулося і покрийте їм яблучну гірку. Обидва шару тесту скріпіть між собою, защіпнув їх по краях.
американський пиріг - фото крок 5
Відокремте яєчний жовток і змастіть їм пиріг зверху. У духовці при 220 градусах запікайте пиріг 25 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 і запікайте ще годину до появи красивою золотий скоринки.

Схожі рецепти