Звичайні сирники з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати звичайні сирники з сиру. Пишні, рум'яний, смачні - доброго ранку в колі рідних і близьких вам гарантовано!
Для того, щоб сирники вийшли пишними і добре тримали форму, необхідно завжди віджимати сир. Можна з вечора викласти сир в марлю, придавити вантажем і залишити в холодильнику до ранку. З сиром без зайвої рідини у вас завжди вийдуть прекрасні сирники! В іншому секретів ніяких немає, готується все дуже просто і не зажадає від вас особливих кулінарних навичок. Спробуйте!
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Сир розімніть вилкою.
Додайте до нього ванілін, цукор і борошно.
Додайте одне яйце.
Ретельно перемішайте. Якщо маса рідкувата, додайте 1 столову ложку борошна.
Сформуйте сирники однакового розміру і обваляйте їх у борошні.
Викладайте сирники на розігріту сковороду з маслом.
Обсмажуйте сирники на вогні трохи нижче середнього, до рум'янцю з двох сторін.
Якщо любите солодке, присипте готові сирники цукровою пудрою. Подавайте їх зі сметаною, медом, варенням, згущеним молоком або розтопленим шоколадом. Смачного!