Рецепт Зелений салат фото

Зелений салат
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Капуста , Огірок , Брокколі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Нарешті стала дозрівати свіжа зелень. А це значить, що пора готувати вітамінні салатики. Подивіться, як приготувати зелений салат на основі капусти калі, зеленого горошку, брокколі і огірка.

Опис приготування:

Цей салат шалено корисний. По суті, всі його інгредієнти досить нейтральні за смаком. Але пікантності тут надає гострий часничок. До речі, його кількість можете варіювати на свій смак. Мені вистачає 2 зубчики.

Я обожнюю сервірувати цей салат на білих тарілках, на гаряче подаючи запечену червону рибку. Дуже красиве і корисне блюдо.

  • Капуста калі - 1 пучок
  • Стебло селери - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука (зелений)
  • Цукіні - 0, 5 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Брокколі - 100 грам (суцвіття)
  • Пророщений крес-салат - 2 Ст. Ложки
  • Зелений горошок - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Насамперед добре вимийте і просушіть всі овочі. Капусту калі порвіть руками і киньте на дно великої миски.
2
Корінь селери і болгарський перець наріжте дрібно, огірок - куржочкамі, цукіні - невеликими кубиками.
3
Змішайте всі нарізані овочі, додайте зелений горошок (у мене розморожений), подрібніть через прес часник.
4
Заправте салат олією, покладіть сіль, перець, крес-салат. Все добре перемішайте і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти