Рецепт Зелений чай з женьшенем фото

Зелений чай з женьшенем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Спеції , Прянощі , Приправи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої , Чай
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 50 хв.

Як і Люби стіл, чаювання не любить поспішності. Рецепт чаю, яким я поділюся нижче, володіє цією якістю на 100%. Зелений чай з женьшенем готується нешвидко і пити його необхідно не поспішаючи.

Опис приготування:

У чаю дуже виражений гіркуватий присмак, його подають теплим, з солодкими сухофруктами. Варто відзначити, що це не щоденний напій, адже корінь женьшеню має лікувальні властивості, тому вживання такого чаю необхідно контролювати.

  • Корінь женьшеню - 20 грам (сухий)
  • Вода - 1 літр
  • Імбир - 20 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Зелений чай - 1 Ст. Ложка
зелений чай з женьшенем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
зелений чай з женьшенем - фото крок 2
Корінь женьшеню ретельно промийте, видаліть забруднені місця. Покладіть в каструлю і залийте водою. Варіть на слабкому вогні 2 годину.
зелений чай з женьшенем - фото крок 3
По закінченню часу, відвар зніміть з вогню.
зелений чай з женьшенем - фото крок 4
Витягніть женьшень і розберіть на волокна або розріжте на шматочки. Корінь імбиру почистіть і наріжте довільно. Опустіть все в відвар. Поставте на повільний вогонь ще на 30 хвилин.
зелений чай з женьшенем - фото крок 5
За цей час заваріть зелений чай, в чайник засипте зелений чай, залийте гарячою водою, через 3 хвилини злийте і залийте знову гарячою водою. Залиште настоюватися.
зелений чай з женьшенем - фото крок 6
Коли відвар буде готовий, штам его.
зелений чай з женьшенем - фото крок 7
Додайте цукор. Поверніть на вогонь і нагрівайте, поки цукор не розчиниться. Після зніміть з вогню.
зелений чай з женьшенем - фото крок 8
Перелийте в піалу або чашку.
зелений чай з женьшенем - фото крок 9
Зелений чай з женьшенем подають розлив по піалах або чашках в співвідношенні 1:1 з сухофруктами. Приємного чаювання!

Схожі рецепти