Зелений чай з шипшиною
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний напій - зелений чай з шипшиною - легко готується в домашніх умовах. Шипшина можна комбінувати і з іншими травами, особливо він корисний в холодну пору, коли сезон ГРВІ.
Зелений чай і шипшина мають цілу списком корисних речовин, тому ці компоненти у вигляді чаю корисні подвійно. Заварювати їх потрібно окремо, і перед подачею з'єднати. З медом зелений чай з шипшиною буде ще краще, спробуйте!
- Шипшина - 1 Ст. Ложка
- Зелений чай - 2 чайних ложки
- Цукор - За смаком
1. Це дуже корисний напій, який можна приготувати в будь-який час року. Краще, безумовно, використовувати свіжий шипшина, але і сухий підійде для приготування цілющого напою.
2. Розштовхуємо шипшина на дошці або серветці і відправляємо в термос або заварник. Термос підійде краще тим, що в ньому шипшина настоїться краще, оскільки в термосі потрібна температура зберігається довше.
3. Тим часом беремо зелений чай і відправляємо його в підготовлений заварник (заздалегідь обробіть чайник окропом).
4. Заливаємо, закриваємо кришку, даємо заваритися.
5. Наливаємо в чашку зелений чай і настій із шипшини. Пропорції вибирайте самі. Головне, щоб смакові якості напою вас влаштовували. Додаємо цукор за смаком, і насолоджуємося приголомшливим смаком чаю.